Nieuws

Ambiancemedewerker en sterrenchef Filip Claeys wordt tv-chef

 

Filip Claeys van tweesterrenrestaurant De Jonkman, wordt tv-kok. Toch gaat de North Sea Chef het heel anders aanpakken dan de Jeroen Meusen van deze wereld. Zo zal hij in z’n reportages streven naar interactie met de kijkers.

Het nieuws was vanochtend te lezen in Het Laatste Nieuws. North Sea Chef Filip Claeys, tevens een structureel medewerker aan ons magazine, wordt tv-kok. Niet op een van de geijkte tv-zenders, maar online.

De bedoeling is dat hij via zijn Youtubekanaal First Claeys filmpjes gaat posten over gewone, praktische bereidingen, zo lezen we in de krant.

“Ik geef trucs prijs die ik in het restaurant zelf ook gebruik”, legt Claeys uit. “Het zou mooi zijn als we op termijn zo een digitaal kookboek kunnen uitbrengen.”

Dat Claeys zijn ding online gaat doen, en niet op een tv-zender, is niet het enige verschil met de bekendere tv-koks. Zo mikt hij resoluut op interactie met de kijkers. “Ik zou het fijn vinden om via mijn kanaal foto’s en filmpjes van kijkers die ook iets geprobeerd hebben. Misschien steek ik er wel iets van op”, zo besluit hij met een knipoog in de krant.

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in