Winkels

Traiteur Blommen

Traiteur Blommen organiseert feesten op maat, maar is in de eerste plaats een verfijnde traiteurwinkel. Naast delicatessen, kaas, vleeswaren en charcuterie en broodjes vind je hier ook democratisch geprijsde kant-en-klare dagschotels, buffetten en dagvers bereide gerechten. Naast een vast assortiment klassiekers zorgt het keukenteam voor een voldoende aanbod dagelijks wisselende seizoensgebonden gerechten. Peter en Leen doen – terecht – weinig moeite om hun voorliefde voor de zuiderse keuken te verbergen, met onder meer een mooi assortiment tapas en pastabuffetten. Beide zijn heel populair bij de klanten. Verder maakt Peter als gepassioneerd barbecuefan deel uit van het BBQ Rangers Belgium-team waarmee hij deelneemt aan de KCBSbarbecuewedstrijden. Het resultaat liegt er niet om: de pulled pork, brisket, gelakt buikspek en andere typische barbecuebereidingen zijn absolute aanraders.

TRAITEUR BLOMMEN Staatsbaan 215 bus 2 3460 Bekkevoort 013 33 36 99 info@traiteurblommen.be www.traiteurblommen.be Gesloten: maandag en dinsdag

Laat een commentaar na

Misschien bent u ook geïnteresseerd in